Velkommen som nytt medlem

Kontingenten er for tida kr. 200,- per år. Dette beløpet dekker medlemsinformasjonen og driften av klubben. Kontigenten kan du enten vippse til 10286 eller betale til kontonummer 0531 45 61734. Uansett betalingsalternativ må du sende oss din e-postadresse til eurovisjoner@gmail.com, slik at vi får sendt deg informasjon når du har betalt. Betaler du med Vipps, må du også sende oss ditt fulle navn og postadresse til samme e-postadresse, da denne informasjonen ikke fremkommer i Vipps.

Forøvrig er klubbens postadresse:

OGAE-Norway
v/Morten Thomassen
Lørenvn 18
0585 OSLO

KONTAKT MED KLUBBEN PR. E-POST
medlemskap/kontingent: escmorten@hotmail.com
nettredaktør: anders.sandvei@outlook.com
generelle spørsmål: eurovisjoner@gmail.com

Klubbleder Morten Thomassen kan også kontaktes på mobil 975 22 131.

KLUBBSTYRET PR OKTOBER 2022

 • Leder: Morten Thomassen
 • Nestleder: Ann-Kristin Zupfer
 • Kasserer: Anders Sandvei
 • Styremedlem: Per Michael Andresen
 • Styremedlem: Magnus Sekkelsten
 • Varamedlem: Berglind Smaradottir
 • Varamedlem: Viktoria Røsjø

OGAE – Organisation Générale des Amateurs d’Eurovision – er en klubb for alle med spesiell interesse for Melodi Grand Prix. Klubben ble startet i Finland i 1984. Norge har hatt egen klubb siden 1985, og den har nå ca. 520 medlemmer. Det er nasjonale klubber i over 20 land, med et totalt medlemstall på over 3000.

På disse sidene vil du finne generell informasjon om Norges deltakelse i Melodi Grand Prix og informasjon for medlemmene i OGAE-Norge.

KJØP OG SALG
For alle som samler på plater (singler/CDer), musikkassetter, videoer og annet stoff med tilknytning til Grand Prix, er klubben et ypperlig forum for å få utvidet samlingen. Info utover det som står i medlemsbladet, fåes hos klubbens ledelse.

GRAND PRIX-TREFF
Den norske Grand Prix-klubben arrangerer to medlemstreff i året, det ene om våren, det andre om høsten. På treffene er det et rikholdig program med bl.a.:

 • visning av årets finalebidrag med egen avstemning (vårtreffet)
 • besøk av en hemmelig gjest med tilknytning til Grand Prix (høsttreffet)
 • visning av en eldre finale eller utvalgte bidrag med egen avstemning (høsttreffet)
 • konkurranser med spennende premier
 • visning av kjente og ukjente høydepunkter fra Grand Prix-historien

Treffene arrangeres i Oslo, vanligvis på en lørdag. Det er også mulig for ikke-medlemmer å delta.

OGAE SONG CONTEST
Dette er OGAEs egen «Grand Prix», hvor de nasjonale klubbene konkurrerer med hver sin sang. Bidragene må: være fra landets egen produksjon, være utgitt samme år eller året før og bli framført på (et av) landets språk. Juryer i deltakerlandene stemmer på melodiene på samme måte som i Grand Prix. Konkurransen er svært populær, ikke minst i de landene som ikke har nasjonale finaler til Grand Prix, og som derfor ikke kan delta i OGAE Second Chance Contest (se nedenfor). Som medlem kan du være med i juryene både i utvelgelsen av det norske bidraget og i den internasjonale konkurransen. Norge har vunnet denne konkurransen én gang.

OGAE SECOND CHANCE CONTEST
Her konkurrerer melodier som ikke vant i de forskjellige nasjonale finalene til Grand Prix. Hvert land plukker ut sin favoritt blant «taperne», som så får en ny sjanse til å konkurrere internasjonalt. Jurysystemet er det samme som for OGAE Song Contest. Som klubbmedlem kan du være med i juryene både i utvelgelsen av det norske bidraget og i den internasjonale konkurransen. Norge har vunnet denne konkurransen to ganger.

EKSTRA FORDELER
Et medlemsskap i OGAE Norway kan ikke bare gi deg tilgang til masse Grand Prix-stoff som det ellers er svært vanskelig å få tak i. Det kan også gi deg spesielle fordeler som f.eks. å få adgang til Grand Prix-finaler det ikke selges billetter til, samt unngå den ordinære billettkøen på arrangement med offentlig billettsalg. Dessuten kan man gjennom klubben (ofte) delta på spesialreiser til Grand Prix-finalen.

3 kommentarer til «Velkommen som nytt medlem»

 1. Hei!
  Vi melder oss inn i klubben nå og overfører 300 kroner til kontoen som står her. Vi gleder oss til å være med og treffe likesinnede!
  Mvh
  Bente og Tomas Hovland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *