Velkommen som nytt medlem

Kontingenten er for tida kr. 150,- per år. Dette beløpet dekker medlemsinformasjonen, portoutgiftene i forbindelse med utsendelsen av dette og driften av klubben. Kontonummeret hvor du sender inn kontingenten, er 0531 45 61734! Husk at du også må sende din e-postadresse til eurovisjoner@gmail.com slik at vi får sendt deg informasjon når du har betalt.

Forøvrig er klubbens postadresse:

OGAE-Norway
v/Morten Thomassen
Lørenvn 18
0585 OSLO

KONTAKT MED KLUBBEN PR. E-POST
medlemskap/kontingent: escmorten@hotmail.com
nettredaktør: anders.sandvei@outlook.com
generelle spørsmål: eurovisjoner@gmail.com

Klubbleder Morten Thomassen kan også kontaktes på mobil 975 22 131.

KLUBBSTYRET PR OKTOBER 2022

 • Leder: Morten Thomassen
 • Nestleder: Ann-Kristin Zupfer
 • Kasserer: Anders Sandvei
 • Styremedlem: Per Michael Andresen
 • Styremedlem: Magnus Sekkelsten
 • Varamedlem: Berglind Smaradottir
 • Varamedlem: Viktoria Røsjø

OGAE – Organisation Générale des Amateurs d’Eurovision – er en klubb for alle med spesiell interesse for Melodi Grand Prix. Klubben ble startet i Finland i 1984. Norge har hatt egen klubb siden 1985, og den har nå ca. 520 medlemmer. Det er nasjonale klubber i over 20 land, med et totalt medlemstall på over 3000.

På disse sidene vil du finne generell informasjon om Norges deltakelse i Melodi Grand Prix og informasjon for medlemmene i OGAE-Norge.

KJØP OG SALG
For alle som samler på plater (singler/CDer), musikkassetter, videoer og annet stoff med tilknytning til Grand Prix, er klubben et ypperlig forum for å få utvidet samlingen. Info utover det som står i medlemsbladet, fåes hos klubbens ledelse.

GRAND PRIX-TREFF
Den norske Grand Prix-klubben arrangerer to medlemstreff i året, det ene om våren, det andre om høsten. På treffene er det et rikholdig program med bl.a.:

 • visning av årets finalebidrag med egen avstemning (vårtreffet)
 • besøk av en hemmelig gjest med tilknytning til Grand Prix (høsttreffet)
 • visning av en eldre finale eller utvalgte bidrag med egen avstemning (høsttreffet)
 • konkurranser med spennende premier
 • visning av kjente og ukjente høydepunkter fra Grand Prix-historien

Treffene arrangeres i Oslo, vanligvis på en lørdag. Det er også mulig for ikke-medlemmer å delta.

OGAE SONG CONTEST
Dette er OGAEs egen «Grand Prix», hvor de nasjonale klubbene konkurrerer med hver sin sang. Bidragene må: være fra landets egen produksjon, være utgitt samme år eller året før og bli framført på (et av) landets språk. Juryer i deltakerlandene stemmer på melodiene på samme måte som i Grand Prix. Konkurransen er svært populær, ikke minst i de landene som ikke har nasjonale finaler til Grand Prix, og som derfor ikke kan delta i OGAE Second Chance Contest (se nedenfor). Som medlem kan du være med i juryene både i utvelgelsen av det norske bidraget og i den internasjonale konkurransen. Norge har vunnet denne konkurransen én gang.

OGAE SECOND CHANCE CONTEST
Her konkurrerer melodier som ikke vant i de forskjellige nasjonale finalene til Grand Prix. Hvert land plukker ut sin favoritt blant «taperne», som så får en ny sjanse til å konkurrere internasjonalt. Jurysystemet er det samme som for OGAE Song Contest. Som klubbmedlem kan du være med i juryene både i utvelgelsen av det norske bidraget og i den internasjonale konkurransen. Norge har vunnet denne konkurransen to ganger.

EKSTRA FORDELER
Et medlemsskap i OGAE Norway kan ikke bare gi deg tilgang til masse Grand Prix-stoff som det ellers er svært vanskelig å få tak i. Det kan også gi deg spesielle fordeler som f.eks. å få adgang til Grand Prix-finaler det ikke selges billetter til, samt unngå den ordinære billettkøen på arrangement med offentlig billettsalg. Dessuten kan man gjennom klubben (ofte) delta på spesialreiser til Grand Prix-finalen.

3 kommentarer til «Velkommen som nytt medlem»

 1. Hei!
  Vi melder oss inn i klubben nå og overfører 300 kroner til kontoen som står her. Vi gleder oss til å være med og treffe likesinnede!
  Mvh
  Bente og Tomas Hovland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *