Vårtreffet 2015

Lørdag 25. april hadde Grand Prix klubben vårtreff på Elsker i Oslo. Vi var ca. 50 forventningsfulle medlemmer tilstede som håpte på besøk av Mørland & Debrah Scarlett. Vanligvis får vi besøk av årets artister på vårtreffet og det var også planen i år.  De valgte imidlertid i stedet å dra til The London Eurovision Party for å promotere seg selv og Norge. Vi heier på dem og har selvfølgelig stor forståelse for at de velger promotering i utlandet.  Vi i hjemmepublikumet kan heie dem fram, men det er i utlandet de får stemmer.  Likevel er et klart at det var en liten skuffelse for oss som gledet seg til å møte dem, at de ikke kunne komme. Morten fortalte at artistene er svært lei seg for at de måtte avlyse og at de ønsker å få til en «Meet & Greet» med medlemmene i Grand Prix klubben før de reiser til Wien. Vi krysser fingrene og kommer tilbake med mer informasjon dersom vi får til dette.

I år skulle det velges nytt styre i klubben.  Valgkomiteens innstilling på leder, styremedlemmer og varamedlemmer ble enstemmig valgt.  Det nye styret består av følgende personer:

  • Leder: Morten Thomassen
  • Styremedlemmer: Per Michael Andresen, Ann-Kristin Zupfer og Leif Smith
  • Varamedlemmer: Jarle Teigøy og Anders Sandvei

    Nytt styre. F.v. bak Per Michael Andresen, Jarle Teigøy, Leif Smith. Forran: Morten Thomassen, Ann-Kristin Zupfer, Knut-Øyvind Hagen. Ikke tilstede: Anders Sandvei.
    Nytt styre. F.v. bak Per Michael Andresen, Jarle Teigøy, Leif Smith. Forran: Morten Thomassen, Ann-Kristin Zupfer, Knut-Øyvind Hagen. Ikke tilstede: Anders Sandvei.

Når vi takker av det gamle styret, er det særlig en person som fortjener en ekstra stor takk for sin innsats for klubben.  Grethe Braastad har vært styremedlem i 10 år og har gjort en formidabel innsats med bilder, konkurranser, regnskap, e-poster og så videre.  Listen over hva hun har gjort er omfattende og det er nok ikke få arbeidstimer som har gått med på våre vegne.  Vi kommer til å savne Grethe i det nye styret og gleder oss til å se henne på høsttreffet!

Grethe hylles - foto: Jarle Teigøy
Grethe hylles – foto: Jarle Teigøy

Kveldens hovedbegivenhet var å se årets 40 bidrag og stemme over disse for å finne ut hvordan vi mener at årets resultatliste kommer til å se ut.  Hva resultatet ble skal OGAE International publisere i The 2015 OGAE International ESC poll .  Resultatene fra noen land er allerede kunngjort, så det er bare å følge med.  Det vi kan avsløre er at vi tror at Mørland & Debrah Scarlett kommer til finalen og at Norge vil ende på en 6. plass 23. mai.

God stemning under avstemmingen - foto: Jarle Teigøy
God stemning under avstemmingen – foto: Jarle Teigøy
Nydelig thai-mat - foto: Jarle Teigøy
Nydelig thai-mat – foto: Jarle Teigøy
Egen utstilling med klenodier og minner fra MGP og ESC - foto: Jarle Teigøy
Egen utstilling med klenodier og minner fra MGP og ESC – foto: Jarle Teigøy

02.05.15

– Leif –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *