Vårtreffet 2011

Lørdag 9. april var ca 60 personer samlet til årets vårtreff på Royal Christiania Hotel i Oslo. Her ble alle årets 43 låter vist på storskjerm, med påfølgende avstemming. Frankrike vant suverent foran Sverige og UK. Etter et gedigent pizzabord, var det klart for en overraskelse. Selveste Per Sundnes gjestet treffet, og fortalte villig og på sin humoristiske måte om årets MGP og ESC.

Morten og Per

Ute på gangen ventet enda en overraskelse….nemlig Norges håp i Düsseldorf: Stella Mwangi! Applausen og jubelen stod i taket da hun entret lokalet! Et fyrverkeri av en jente, som fortalte om starten på sin karriere og om Haba haba.

Stella

Stella kunne fortelle at antrekket er skiftet ut, men kunne ikke røpe hva det består av. Selv om hun skulle på Artistgallaen senere på kvelden, tok hun seg god tid. De som var tilstede fikk lov til å ta bilder og hun delte ut promokort som hun signerte til den enkelte.

Bildekø

Treffet ble avsluttet med utlodning og resultater på avstemmingen. Det ble en flott vårdag inne på hotellet, solen skinte både ute og inne!

Stella

Styret i OGAE Norway takker Stella for at hun ville gjeste oss på vårtreffet 2011!

Stella og styret

Vi ønsker henne lykke til i Düsseldorf tirsdag 10. mai og selvfølgelig i finalen lørdag 14. mai!

tekst: Per Michael
foto  : Grethe Braastad/Espen Erling Mathisen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *