Urfremføring av Nederlands Calm Before The Storm i kveld

The Common Linnets - foto : Songfestivalweblog.nl
The Common Linnets - foto : Songfestivalweblog.nl

Populariteten til Eurovision Song Contest nådde uante høyder i Nederland i fjor, da artisten Anouk klarte å få Nederland tilbake i finalen for første gang siden 2004 med låta Birds. Bidraget endte på en niende plass og det gikk lenge rykter om at Anouk kanskje ville prøve seg i Eurovision i år også. Men den 25. november kom bekreftelsen fra AVROTROS at det var duoen Ilse de Lange og Waylon som var blitt valgt internt til årets Eurovision og at de skulle opptre under navnet The Common Linnets.

Paret har jobbet iherdig med å komponere et knippe med låter som mulige bidrag til Eurovision. Waylon har til og med utsatt lanseringen av sitt album Heaven After Midnight for å være med i konkurransen. Ytterligere opplysninger kom fram i forrige uke om at låten de satser på var blitt til i Nashville, at den skulle være i country sjangeren og heter Calm Before The Storm.

Duoen framførte en akustisk versjon av bidraget i kveld for første gang på talkshowet De Wereld Draait Door og den endelige Eurovision versjonen kommer til å bli spilt i morgen i radioprogrammet Gouden Uren.  Klikk her for å se Calm Before The Storm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *