Scorer Adelén nok en hit med VM sangen Olé?

Adelén - foto: Ray Kay / Sony Music
Adelén – foto: Ray Kay / Sony Music

Unge Adelén imponerte mange i fjor da hun kapret andreplassen i MGP med Bombo. Hun vant ikke finalen, men ble for alvor kjent i de tusen hjem og låta herjet på hitlistene. Den gikk rett hjem hos fansen over hele Europa også, og hun gikk hen og vant fjorårets OGAE Second Chance Contest.

Siden gjennombruddet har 17 åringen sluppet to singler som har ikke helt klart å matche suksessen til Bombo, men den nyeste singelen fra Hortensjenta har muligens enda større hitpotensiale. Singelen har også det beste utganspunktet: den er nemlig å finne på det offisielle VM albumet til sommerens fotballmesterskap i Brasil ved siden av andre verdensstjerner som Shakira og Jennifer Lopez.

Innspillingen av musikkvideoen tok Adelén til favelaen, slumområdet i Rio de Janeiro, med stjerneregissør Ray Kay bak kameraet. Resultatet ble en herlig røre, der dans, strandliv, flagg, farger og selvfølgelig fotball er å se i skjønn forening. Ungjenta hadde knapt vært utenfor Europa tidligere, så turen til Brasil gjorde inntrykk på henne på godt og vondt. Der fikk hun oppleve fattigdom på nært hold men samtidig se livsgleden som Brasil er godt kjent for.

Adelén omtales allerede som en ung Shakira og med Olé bør hun bli lagt merke til for alvor. Man skal heller ikke utelukke at hun har nok en landeplage på gang med denne når fotball VM nærmer seg og sommeren er over oss. Videoen til Olé kan du se her.

25.05.14
-Kristján-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *