Rock’n’Roll til MGP

Rock’n’Roll skal være svett og bredbeint, og ingen svetter mer og har bredere beinføring enn The Carburetors. Oslobandet – som har holdt det gående med sin «Fast Forward Rock’n’Roll» siden 2001 er nå klare for MGP 2012.
-Skikkelig rock’n’roll har vært veldig populært i MGP de siste årene – med Keep of Kalessin i 2010 og The Lucky Bullets nå i 2011. Rock funker i dette konseptet og uten tvil med et band som The Carburetors, sier Per Sundnes.

The Carburetors skal fremføre låta ”Don’t touch the flame”.
-Det er en klassisk hardrock-låt med et meget catchy refreng og med ekstra fete gitarriff, sier bassisten Per Gunnar Lund-Vang alias King O’Men.
Det var i forbindelse med jobbing på The Carburetors nye plate at bandet fant ut at de skulle melde seg på Melodi Grand Prix.
-MGP har jo i løpet av de siste årene blitt en skikkelig kuul ting som også rockere følger med på. Og siden vi er et lite sirkus fra før tenkte vi det var på tide å bli med i Norges beste og største sirkus, sier Lund-Vang.

Foto: Espen Seland

The Carburetors består av Eddie Guz (vokal) fra Oslo, Kai Kidd (rytmegitar) fra Oslo, Stian Krogh (gitar) fra Spydeberg, King O’Men (bass) fra Elverum og Chris Nitro (trommer) fra Nittedal. Bandet har en rekke plateutgivelser bak seg. Den første singelen så dagens lys i 2001, og i 2004 albumdebuterte gutta med «Pain Is Temporary – Glory Is Forever». The Carburetors har turnert i Belgia, Tyskland, Spania, Russland, Tsjekkia, Østerrike og Slovakia, der de for øvrig delte scene med heltene i Judas Priest. Videre har bandet vært oppvarmere for både Mötley Crüe og Deep Purple i Oslo Spektrum. Siden 2004 har de vært John Dees faste husband siste lørdag før jul og 16. mai. Bandet har også spilt på flere av de store festivalscenene i Europa, blant annet With Full Force foran 55000 tilskuere. Bandet er nå i gang med ny studioplate som kommer ut til våren med påfølgende Europaturné.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *