Overrasket av Per Sundnes

Å starte uka med å få Per Sundnes på overraskelsesbesøk er ikke alle forunt. Yaseen og Julie Maria trodde de skulle i studio for å flikke på en låt. Der ble de møtt av Per Sundnes, ballonger og flere kamerateam! – Suprise, dere er med i MGP 2012!
Sammen med Malin Reitan og Nora Foss Al-Jabri, blir Asher Yaseen Naseem (16)og Julie Maria Dahl (15)blant de yngste deltakerne i MGP 2012.
-Aldersgrensen for ESC er 16 år, og da er det helt naturlig at 3 av 24 numre i MGP er unge. Disse representerer tre ulike retninger innenfor popmusikken og vil ikke nødvendigvis oppfattes som mindre erfarne enn de andre artistene. Felles for alle tre er at de er vant til å fylle store scener og opptre foran mange mennesker. De er unge, men proppfulle av erfaring og entusiasme, forteller Per Sundnes.
Yaseen og Julie Maria slo igjennom i NRK-serien AF1, i rollene som Tariq og Mira. Serien gikk i to sesonger på NRK Super og ble en kjempesuksess.
-Dette er en gave til norske ungdommer som har digget Yaseen og Julie Maria i AF1. Pausenummeret de kjørte under MGPjr i fjor var helt overlegent bra, så dette blir show, lover Per Sundnes.
Yaseen og Julia Maria har allerede rukket å opptre på VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen, Spellemannsprisen og i et fullsatt Oslo Spektrum. Nå skal de erobre MGP-scenen med låta ”Sammen”, som er skrevet av musiker og produsent Sigve Bull og rapperen Alex Purcell fra Equicez.
-Låta er ment som en ”theme-song” for alle bygder og byer, og handler om å stå sammen på tvers av alle kulturer og nasjonaliteter. Jeg følte det var riktig å la to unge artister formidle dette budskapet og er derfor veldig fornøyd med at det er Julie og Yaseen som skal fremføre låta, sier Sigve.

Om artistene:

Foto: NRK

Julie Maria Dahl (født 1997) fra Nordstrand er både skuespiller, danser og sanger. Hun spilte rollen som Mira i TV-serien AF1 på NRK Super. Julie er en særdeles aktiv danser og har vunnet flere gull i junior-NM i hip hop og disco dans. Hun har også markert seg sterkt internasjonalt, nå sist med en 3.plass og 6.plass i VM i disco dans. Nå går hun for medalje i MGP 2012.

Foto: NRK

Oslogutten Asher Yaseen Naseem (født 1996) er en aktiv fotballspiller og begynte først å rappe da han fikk rollen som Tariq i AF1. Det var der han og Julie Maria ble kjent. Yaseen går første året på videregående, er både keeper og ving på fotballbanen og skal nå prøvespille for A-laget til Høybråten/Stovner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *