OGAE Song Contest

Carl Espen forsvarte Norges ære i København og tok med seg en flott 8de plass hjem, takket være den storslåtte balladen Silent Storm. Forhåpentligvis klarer vi å få til en like imponerende plassering i årets OGAE Song Contest.

Har du hørt en fengende låt på radioen eller Spotify som du mener vil kunne gjøre internasjonale fans like begeistret? Savner du tiden da alle land sang på sine respektive nasjonalspråk? Da er OGAE Song Contest noe for deg! Kjenner du til et egnet bidrag, kan du sende inn dette til:  trond.skara@gmail.com, men husk følgende: Låten må være utgitt etter 1. januar 2013 og må enten være på norsk eller samisk. Bidraget må ikke være lenger enn 4 minutter og 30 sekunder.

Siste frist for innsending er satt til den 31. mai, så klokken tikker. Så fort vi har mottatt alle potensielle bidrag, vil noen velges ut for å delta i den norske finalen. Vi kommer til å sende ut en fil med alle bidragene som har passert gjennom nåløyet. Så har du hele juni på deg til å være med og stemme frem det bidraget du vil skal representere Norge i konkurransen. 

22.05.14

-Kristján-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *