Norges musikaldronning til MGP!

Lisa Stokke ble verdenskjent da hun fikk rollen som Sophie i ”Mamma Mia”-musikalen. Nå skal ABBA-stjernen bli MGP-stjerne i 2012!

-Jeg er kjempeglad for at jeg har fått denne muligheten.  Det blir en helt ny opplevelse i min karriere, jubler Lisa Stokke, som selv er stor fan av Melodi Grand Prix.  Hennes egne favoritter gjennom tidene er ”Halleluja”, ”La det swinge” og selvfølgelig ABBA med sin ”Waterloo”.

 Nå håper hun å gjøre samme suksess med låta ”With Love”, som hun har skrevet sammen Tommy Berre, Johanna Demker og Anita Lixel.

– ”With Love” er en utrolig flott popballade som er skreddersydd til meg og stemmen min. Jeg gleder meg veldig til å fremføre den for det norske folk, sier Stokke.

Lisa er en svært travel dame og har i høst vært aktuell med hovedrollen i musikalen ”The Baker’s Wife” på West End i London og som kona til Robert Stoltenberg i tv-serien ”Småbyliv” på NRK.  Men heldigvis rakk hun også å sende inne et bidrag til MGP-redaksjonen.

-Med hennes imponerende bakgrunn er det jammen meg på tide at Lisa er med i konkurransen. Hun har vært ønsket lenge, så det er stor stas at Norges musikaldronning skal være med i MGP, sier Per Sundnes.

Om artisten:

Foto: Cathryn Farnsworth og Mandela Danny Clifford

Lisa Stokke fra Tromsø er en av Norges mest anerkjente internasjonale musikalartister. Hun startet karrieren som deltaker i TV-programmet Talentiaden i 1994. Året etter var hun med i det aller første kullet som gikk på LIPA, Paul McCartney-skolen i Liverpool, hvor hun ble uteksaminert i 1998. Kun fire måneder etter eksamen fikk hun hovedrollen som Sophie i den aller første oppsetningen av ”Mamma Mia” på West End i London. Siden den gang har hun hatt flere hovedroller på både norske og internasjonale scener, og spilt i musikaler som Guys and Dolls og Chess.  Hun har også gitt ut to plater, spilt i flere filmer, ledet et kor til 2.plass i ”Korslaget” på TV2 og hatt sin egen serie på NRK1 – ”Lisa Goes To Hollywood”.  Nå er hun aktuell med julekonserten ”Desembernatt”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *