Norge

Her er det bare en ting å si: HABA HABA!!! Hun er et sjarmtroll uten like! Smiler og gjøgler, viser verden at hun virkelig er glad! Hennes utstråling kommer til å gå rett hjem til de tusen hjem i Europa. Dette er en gladlåt som alle synger og danser til. På Euro Club blir det høy partyføring når Haba-haba fyller rommet. Stella selv besøkt Euro Club tirsdag kveld, og hun vil være på plass der igjen i kveld torsdag.

Norge
Norge

I pressesenteret snakkes det allerede om at neste års finale kanskje blir i Oslo… Vi får vente i spenning til første semifinale 10. mai. Krysser alt vi har får at hele Norges Stella Mwangi går til finalen og tar hjem seieren.

Stella
Stella

Pressekonferansen etter andre prøve ble en sprudlende opplevelse for journalister og fans. Latteren til Stella sitter løst, og den er smittende! Hun fikk spørsmål fra alt om hennes flotte hår, via besteforeldrene i Kenya, til hva slags musikk hun foretrekker. Alt besvart med skjemt og alvor. På spørsmål om afrikansk etnisitet nå hadde gjort inntog i Eurovision, svart Stella med at musikk har ingen hudfarge, bare gleden gjennom musikken. Dette til stor applaus fra de fremmøtte. Stella har et stort forbilde, nemlig Oprah Winfrey. Hennes store ønske å er å kunne være gjest hos henne. La oss Oprah får dette med seg, og inviterer vår kjære Stella.

Stella pressekonferanse
Stella pressekonferanse

På oppfordring sang hun og koristene en låt av Boney M., samt en rappelåt fra Stellas siste plate. Dette var en positiv konferanse for Norges del, håper det blir formidlet ut i Europa. Hun ligger nå som nummer 2 på enkelte bettinglister!

Stella og koristene
Stella og koristene

05.05.11
Per Michael
tekst og bilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *