Musikknytt fra Eurovision-verdenen

 

Carl Espen Holding On - foto: facebook.com/carlespenofficial
Carl Espen Holding On – foto: facebook.com/carlespenofficial

Carl Espen har lagt København bak seg og bygger nå opp en karriere som selvstending artist. Han er i disse dager aktuell med en splitter ny singel og musikkvideo. Singelen heter Holding On og er skrevet av samme dame bak hans Eurovision bidrag Silent Storm, nemlig kusinen, Josefin Winther. Holding On følger i den samme banen som forgjengeren, med en veldig følelsesladet tekst og dramatisk melodi. Vi ønsker ham lykke til med nysatsingen.

Mange fans husker sikkert unge Ira Losco som sjarmerte TV seere i senk i 2002 med den søtladne 7th Wonder og dermed tok Malta til en høyst respektabel andre plass i Tallinn. Hun var også å se i den maltesiske finalen tidligere i år som en av programlederne. Nå viser hun en litt mindre uskyldsren side av seg selv der hun poserer svært så lettkledd i den nye musikkvideoen til singelen Shouldn’t Have to Bother.

Nederlandske The Common Linnets har ikke hvilt noe særlig på laurbærene etter braksuksessen i København med countrylåta Calm After The Storm. Albumet deres som bærer samme navn som duoen har slått an både hjemme i Nederland og i det store utland, med blant annet plasseringer på hitlistene i både Storbritannia, Spania, Østerrike og Belgia. Waylon og Ilse de Lange skal snart ut på turné med konserter i de fleste av disse landene, inkludert London. Duoen fikk nylig overrakt en platinaplate for salg av 150,000 album i Nederland, noe Waylon håper han kan gjenskape når han slipper sin nyeste plate Heaven After Midnight neste måned.

Selv om skuffelsen var stor for estiske Tanja da hun ikke klarte å ta seg til finalen, så sitter ikke hun og depper av den grunn. Hun er ute med en fersk singel som heter Forevermore, som har den samme clubvennlige vibben som Amazing. Singelen er sluppet på iTunes over hele Europa. Lauris Reiniks, ellers kjent fra trioen F.L.Y. som representerte Latvia på hjemmebane med Hello From Mars i 2003 er fortsatt en folkekjær artist i Baltikum. Han er ute og promoterer sin musikk i disse dager med tre konserter i henhvoldsvis Estland, Litauen og Latvia. Estiske fans får høre mange av hans hits allerede i morgen, Litauen står for tur på lørdag og så kommer Reiniks hjem  til Latvia og holder en siste konsert i Riga på søndag.

14.08.2014
-Kristján-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *