Margaret tilbake der fjorårets eventyr startet

 

Karin Park & Hege Bakken Riise - foto: Hege Bakken Riise/NRK
Karin Park & Hege Bakken Riise - foto: Hege Bakken Riise/NRK

 Lørdag står fjorårets MGP-vinner Margaret Berger på scenen i Oslo Spektrum sammen med kvinnen bak I Feed You My Love, Karin Park. De to skal lage fest med sitt pauseshow under MGP-finalen og byr på intet mindre enn to låtpremierer. I tillegg får publikum en ny vri på fjorårets vinnerlåt.

Tradisjonen tro opptrer fjorårets MGP-vinner under finaleshowet i MGP, men i år skjer det hele med en ekstra twist. Margaret Bergers låtskriver Karin Park opptrer også, både med en helt fersk egen låt og sammen med Margaret på fjorårets hit-bidrag I Feed You My Love.

Entusiastisk duo

Både Karin og Margaret er entusiastiske før opptredenene i MGP-finalen.

«Showet vi leverer på lørdag formidler mye mer energi enn i fjor, og er egentlig motsatt av hva det var da. Vi gleder oss veldig til å stå på scenen i Spektrum sammen«, sier Margaret Berger.

Karin Park er enig:

«Det blir kjempekult å stå på scenen sammen med Margaret. Det blir masse bra musikk, og jeg synes hun er utrolig bra!»

Dobbeltpremiere

Prosjektleder for MGP, Stian Malme, gleder seg stort til årets pauseshow:

«Vi er så heldige å få to låtpremierer i årets finale! Både fjorårets vinner Margaret Berger og Karin Park, slipper splitter nye låter denne uken, og TV-premierene får du hos oss! sier Malme».

Margaret Bergers låt heter Scream, og Karin Parks låt har tittelen Look What You’ve Done.

«Margaret Berger og Karin Park er to av de fremste artistene innen nordisk elektronika, og vi gleder oss vilt til å få de sammen på scenen vår i Oslo spektrum«, avslutter Malme.

14.03.14

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *