Lucky Lips fikk «Wildcard»!

Søndag kveld ble det bestemt: Lucky Lips blir den tiende finalisten i lørdagens MGP-finale i Oslo Spektrum. Klikk her, så får du se når de mottak beskjeden!

– Er det sant? JAAA! Hørte dere det gutter? Vokalist Malin Pettersen hylte av glede da hun og resten av bandet fikk nyheten om finalebilletten fra NRK sent søndag kveld.
– 2013 blir banjoens år, humrer bandmedlem Even Reinsfelt Krogh.

Lucky Lips, med vokalist Malin Pettersen i spissen, hadde så vidt rukket å slenge seg ned i sofaen hjemme da de fikk gledesnyheten om at de skal til finalen likevel.

– Vi har fått så mange fine og støttende tilbakemeldinger etter Larvik. Det er så mange som har stått på for oss, så at vi nå kommer oss til spektrum er innmari gøy. Ekstra spesielt er det fordi vi står på scenen med vår musikk. Det er veldig kult å få vise at MGP-scenen er åpen for så mye variert, sånn som sjangeren bluegrass som vi representerer, sier Malin Pettersen.

Juryens valg
Det var en egen jury som søndag kveld besluttet at Lucky Lips skal delta i lørdagens finale som konkurransens «wildcard».

Juryen besto av Stian Malme (prosjektleder MGP, NRK), Christine Dancke (bookingansvarlig på Blå og programleder/DJ i P3), Gisle Stokland (redaktør av 730.no), Kristin Winsents (programleder for Kulturhuset på P2), Mats Borch Bugge (musikksjef i P3), Skjalg Solstad (ansvarlig produsent MGP, Eyeworks Dinamo) og Geir Fredriksen (produsent MGP, Eyeworks Dinamo)

Juryen har gått nøye igjennom de totalt 12 bidragene som ikke kom videre til finalen fra de respektive delfinalene. Juryens beslutning er basert på en totalvurdering av de 12 bidragene, med fokus på det musikalske og det artistiske.

– Juryen har hatt en vanskelig jobb, men plukket et veldig fint bidrag blant mange verdige konkurrenter. Dette blir den sterkeste og mest spennende finalen på lenge, uttaler prosjektleder Stian Malme i NRK.

04.02.13

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *