Israel

Med sin «skingrende» stemme fremførte Dana International sin «Ding dong», i ført en kjole fra «det suser i sivet». Damen har blitt miljøvennlig, kan man tro ut fra kjolen. En sivflettet kjole med endestykkene hengende som frynser. Låten ble fremført på en typisk Dana-måte, hverken mer eller mindre. Diva-faktene er fortsatt tilstede, hun avsto fra å møte på første pressekonferanse! Israelsk delegasjon har lovet at hun møter opp på dagens pressekonferanse, så vi får nå se….

Dana International - foto: Per Michael
Dana International - foto: Per Michael

Dana International møtte opp og hadde årets morsomste pressekonferanse – hun var helt rå! Hun fikk spørsmål om hvordan det var å skulle delta igjen, etter å ha vunnet. På det svarte Dana at hun var her for å feste og ha det moro. Hun kunne videre fortelle at hun har vunnet en gang, og det var ikke SÅ storartet som folk trodde. På spørsmål om hvordan hun holdt seg så ung og om hun kunne gi tips…på sin munnrappe måte ba hun spørsmålsstilleren om å komme og ta en nærmere titt på henne. Til applaus og latter i salen. Ellers kommenterte Dana at de «straighte» journalistene så på hennes pupper og lår, mens «The Gays» så på sminke, hår, sko, smykker og Jean-Paul Gaultier!

Dana International - foto: Per Michael
Dana International - foto: Per Michael

Dana fikk spørsmål om hun var en Diva, med henblikk på hennes vinnerlåt fra 1998. Hun benektet det på det sterkeste. Hennes hverdag består ikke av sminke, kjole og høye hæler. Dana så på seg selv om en vanlig israelsk jente. Og når det gjaldt spørsmålet om kjønnsskifteoperasjonen, svarte hun heller slik: «Alle som er inne i et eller annet skap, må komme ut. Vi trenger alle aktivister for kjempe for at alle kan være slik de er!»

07.05.11
Per Michael

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *