Her er de 2 første MGP-artistene

Jentegruppa Irresistible og Malin Reitan er 2 av til sammen 24 artister som skal være med i MGP 2012. De fikk den gledelige nyheten i går da produksjonsteamet, med Per Sundnes i spissen, overrasket jentene i Trondheim. Og dermed er MGP-sirkuset i gang! 
Trøndergruppa Irresistible trodde de skulle til et vanlig artistintervju i Banden i P3, da et kamerateam og Per Sundnes kommer brasende inn i studio med kake og konfetti.
-Dette var den beste nyheten vi kunne få! Tenk om vi hadde visst at vi skal få være med i MGP 2012 da vi våknet i morges!,jubler trønderne i Norges eneste jentegruppe.
Noen timer senere var det Malin Reitan sin tur til å bli lurt. Med hjelp fra moren og tre gode venninner overrasket Per Sundnes og kamerateamet henne på Bratsberg gård.
-Vi hadde bare avtalt å ri oss en tur for å kose oss, så plutselig dukker det opp flere kameraer og ballonger midt ute på jordet.  Og så hører jeg stemmen til Per som roper: Malin – du er med i MGP 2012! Jeg fikk verdens beste sjokk, forteller Malin.

Foto: Ronny Danielsen
Foto: Ronny Danielsen

Malin Reitan ble Norgeskjent da hun vant MGPjr i 2005 med sin egenkomponerte låt  ”Sommer og skolefri”.  I 2009 vant hun Spellemannsprisen for beste barneplate og ble da tidenes yngste spellemannvinner. Malin har allerede rukket å gi ut fem album, som både har solgt til gull og platina. Nå har den unge artisten blitt 16 år og er klar for å delta i MGP 2012.

Foto: Truls Melbye
Foto: Truls Melbye

Irresistible består av Saima Irén Mian, Lise Viktoria Hagen, Ingri Rønning og Hanne Rindal Ree fra Sør-Trøndelag og er i dag Norges eneste jentegruppe. De ble rikskjent i 2010 da de kom blant de ti beste i TV2-programmet X-factor. Drømmen om platekontrakt i utlandet er nå innen rekkevidde, med stor interesse fra plateselskap i både Nederland, Tyskland og Belgia. Jentene er for tiden i studio for å spille inn sitt aller første album.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *