Håvard Lothe Band til MGP

Håvard Lothe Band skal sjarmere MGP-publikummet med en ærlig låt om farskapsrollen. – Jeg skrev denne låta i fjor da samboeren min var gravid, og den handler om den dagen jeg skulle bli pappa, forteller Håvard. Lite visste han at under innspillingen av låta skulle også pianisten i bandet, Erlend, også inn i farskapsrollen.

-Men da var det fortsatt for tidlig å fortelle det til noen. Så begge gikk og følte på enorme følelser under innspillingen, sier Håvard. Og denne følsomheten var det som sendte dem inn i MGP 2012.  
-Håvard Lothe Band kommer med en utrolig fin låt som vil gi bandet den plassen de fortjener blant det norske folk. De er kjent for de fleste radiolyttere – nå skal de også kapre TV-publikummet, sier Per Sundnes.

Låta de skal fremføre heter ”The Greatest Day”.
-Jeg prøvde å se for meg dagen da jeg skulle bli far og hvor fantastisk det kom til å være. Datteren min ble født tre måneder etter innspillingen, og ja – det var ”the greatest day”, sier Lothe.
Han og resten av bandet gleder seg til å entre MGP-scenen i 2012.
-Vi tror MGP kommer til å bli et fantastisk show, og vi gleder oss utrolig mye. Det er helt enormt bra å få ta del i det, og å få jobbet med så mange dyktige mennesker. Vi vil jo gjerne helt til topps, men det er mange flinke folk med i år, så vi må bare trøkke på, sier Lothe.

Det norske folk kan forvente seg en ærlig låt med mye trøkk og driv fra gutta i Håvard Lothe Band. Og ikke minst 4 jordnære typer som koser seg på scenen.

Foto: Henrik Kilvær

Håvard Lothe Band består av Håvard Lothe (vokal og gitar), Thomas Frøyen (trommer) og brødrene Erlend (piano) og Torstein Mongstad (bass). Håvard Lothe fant de andre guttene etter å ha returnert til Norge etter 4 år ved LIPA-skolen i Liverpool. Bandet har spilt sammen siden 2006. Siden den gang har de gitt to album og vunnet flere priser – blant annet Luttprisen 2009, Årets artist i Sogn og Fjordane og Fylkestoppen 2009 i Sogn og Fjordane. Håvard Lothe selv har også deltatt i Kjempesjansen på NRK og holdt en initimkonsert for Sir Paul McCartney og hans daværende kone Heather.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *