Finalehelgen nærmer seg!

På lørdag er det finale i Melodi Grand Prix 2015 og vi får endelig vite hvem som skal representere Norge i Wien. Grand Prix klubben vil som vanlig lade opp med vorspiel på fredagskvelden på Hard Rock Cafe.

Vi begynner kl. 19 og holder på til ca. kl. 22. Vi håper at vi får besøk av årets artister slik vi har fått de senere årene. Vi vet ikke når de vil dukke opp, så det gjelder å ikke vente for lenge med å komme. I fjor hadde vi underholdning med showgruppen Voi Voi som var veldig populært og skapte god stemning. Vi ønsker å gjenta suksessen og er veldig glade for at de stiller opp igjen i år. Du kan bedre kjent med Voi Voi her. Fortell oss gjerne at du kommer på Facebook. Inviter dine venner og bli med på en skikkelig festaften kvelden før kvelden!

Lørdag 14.03.15 er den store finaledagen.  Enten du skal i Oslo Spektrum eller tar festen hjemme i stua, er det på sin plass å fortsette festen og feire vinneren av Melodi Grand Prix 2015!  Grand Prix-klubben arrangerer ikke noe egen etterpå-fest, men for dere som er i Oslo anbefaler vi DJ Monsuun sitt MGP Afterparty etter finalen.

Location er Elsker: bar, café, klubb over to etasjer, topp lyd og lys, og selvfølgelig BARE Eurovisionmusikk. DJ Monsuun spiller MGP og Eurovision i 3. etasje (Klubb 9) mens DJ Schlagerqueen spiller Melodifestival og Eurovision i 2. etage. CoverCharge er kr 100, kort eller kontant og dette starter kl. 22.

 

08.03.15

– Leif –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *