Fest & moro rundt MGP 2014

Semifinalehelgen 7-9 mars har klubben ingen egne arrangement, men i Folketeateret hvor disse holdes vil det være DJ som lager stemning i foajeen før showet starter. Det er også mange koselige spisesteder i folketeaterpassasjen så der vil det uansett være koselig å være før det braker løs.

Husk også at MGP har egne oppladningsshow på Egertorget 5-7 mars kl.16-18. Der får du møte artistene, høre sangene og kunne være med på konkurransen. Så bor du i Oslo-området, tross vinteren og møt opp.

Melodi Grand Prix-helgen starter med Euro Café kvelden før kvelden. Vi opp på Hard Rock Cafe fredag 14. mars fra klokken 18:00. Vi får underholdning av showgruppen Voi Voi og vi håper naturligvis at de 9 som da har kvalifisert seg til finalen vil dukke opp i løpet av kvelden.

Lørdag 15. mars møtes vi på Dattera til Hagen (Grønland 10, like ved Oslo Spektrum) fra kl. 17 for oppvarming til kveldens finale. Ta med festhumør!

Tradisjonen tro holder DJ Monsuun MGP Afterparty også etter finalen i Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum rett etter at Norge har kåret sin representant. Location er Diplomaten ved Rådhuset med større lokale enn noensinne, topp lyd og lys, og selvfølgelig BARE Eurovision-musikk J CoverCharge er kl.100 inkl. garderode, kort eller kontant!

Det kommer snart nytt om vårtreffet også…sett av datoen 12. april!

24.02.14

-Styret-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *