Ambisiøs barnevernspedagog til MGP!

Tooji Keshtkar (23) vil bruke sin stemme til å snakke andre unge sin sak. Nå skal den nyutdannede barnevernspedagogen stå på scenen i MGP 2012.

 

Foto: Rolf-Ørjan Høgset

 

– Jeg har aldri i min tid i MGP møtt en så ambisiøs ung herre. Tooji minner meg om svenske MGP-gutter på hans alder. Han er fryktløs, skamløs og med et enormt ambisjonsnivå. Her har vi en som gjør alt for å vinne – denne gutten vil til Baku, sier Per Sundnes.

Tooji skal fremføre låta ”Stay” som han har skrevet sammen med Peter og Figge Boström.
–Med denne låta skal jeg skape et fyrverkeri på scenen. Jeg skal få publikum å føle noe – og enten danse, le eller helst synge med. De skal få servert mystisk pop med inspirasjon fra røttene mine, sier Tooji, som er født i Shiraz i Iran.
Han ser på MGP-deltakelsen som en mulighet til å bli sett og hørt.

– Det er helt utrolig å få lov til å jobbe med et fantastisk team som sammen skaper et uttrykk som representerer meg. Jeg håper folk vil like det jeg gjør, sier Tooji.

Om artisten:

Tooji Keshtjar er født i Shiraz i Iran. Han fylte ett år i løpet av familiens flukt til Norge. Familiens persiske tradisjoner og røtter har gitt han sterke referanser – både musikalsk og personlig. Tooji har studert både drama og kunst, men det er musikk som har fått den største plassen i hjertet til Tooji. Ved siden av å dyrke sine lidenskaper, har Tooji lang arbeidserfaring fra barnehage, SFO, ungdommer og asylsøkere. Nå er han ferdig med barnvernstudiene og jobber i dag som barnevernskonsulent i ettervernet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *