Tyskland har talt i kveld – Elaiza skal til København!

Elaiza - foto: tvtoday.de
Elaiza - foto: tvtoday.de

Tyskland vartet opp med en forrykende finale som gikk av stabelen i Köln i kveld. Skuffelsen var stor da Cascada kom langt nede på poengtavla i fjor, men tyskerne håper å legge fjorårets fiasko bak seg når de sender Elaiza til København med låta Is It Right.

I Unser Song für Dänemark var det 8 artister som var sultne på seier og muligheten til å synge bidraget en gang til i Eurovision finalen den 10. mai. Det var følgende artister som konkurrerte i kveld:

1.  Das Gezeichnete IchWeil du da bist (Fordi du er der)

2.  OceanaThank You  

3.  SantianoThe Fiddler On The Deck

4.  MarieMarieCotton Candy Hurricane

5.  The BaseballsMo Hotta Mo Betta

6.  ElaizaIs It Right 

7.  UnheiligAls wär’s das erste Mal (Som om det var første gang)

8.  Madeline JunoLike Lovers Do

Alle artistene hadde valgt to låter, men det var kun de fire som ble stemt videre med hjelp av telestemmer, som fikk framføre den andre låten sin. De fire som avanserte til neste runde var:

1. Santiano

2. MarieMarie

3. Elaiza

4. Unheillig

Finalen nådde sitt klimaks med en superfinale, der de to artistene med flest telestemmer fikk synge to låter hver. Her var det også TV-seerne som fikk bestemme både artist og låt som skulle få reise avgårde til København. Valget sto mellom Unheillig og jentenetrioen Elaiza og det var Elaiza som gikk seirende ut av duellen med låta Is It Right. Bare tiden vil vise om det virkelig var rett låt som vant i Tyskland i kveld.

13.03.14

-Kristján-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *