Sverige

Eric Saade hadde sin andre gjennomkjøring i dag. Det har vært problemer med knusing av glasset i kuben han står, men i dag fikk de til en eksplosjon. De kunne bare knuse ett vindu, fordi de barføtte kyprioterne skulle på scenen etterpå.
Eric gjorde en bra gjennomkjøring, som vanlig. Han er en god sceneartist, fokusert på det han skal gjøre. Eneste negative er vel at det blir for oppkonstruert, lite personlig og varme.

Eric Saade knuser glass
Eric Saade knuser glass - foto: Per Michael

Nummeret blir teknisk og mekanisk, altså litt sjarmløst. Euro-pop faktoren her er høy, noe som kanskje går hjem i enkelte land. Sverige har større muligheter i år til å kvalfisiere seg enn i fjor. Vi får se hva Europa vil på torsdag.

Pressekonferansen fremsto Eric som «kaksig»! Nesten på kanten til å være litt ufin, som en bortskjemt liten unge. Det ble stilt spørsmål om Sverige hadde stjålet koregrafi fra Russland. På det svarte Eric: «Alexey tror han er en stjerne, noe han ikke. Han er bare kjent i Russland og ikke resten av verden.» Videre sa han: » Vi har den beste koreografen som er svensk. Russland har også en svensk koregraf, men hun er ikke så god». Heldigvis for Eric reddet den svenske koreografen han med å si at bevegelse er som en tone. Man finner like toner i en låt, noe man gjør med bevegelser i dans. Det betyr ikke at man har stjålet noe. 

Eric Saade - foto: Per Michael
Eric Saade - foto: Per Michael

Christer Björkman fikk spørsmål om han hadde gitt Eric gode råd, Eric svarte med å si: «Jag kallar honom for schlagerpappa».

07.05.11
Per Michael

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *