Pressesenteret er åpnet – endelig!

I dag åpnet pressesenteret kl 10:00, det var lang kø av pressefolk og fans som ventet på å få komme inn.

Foto: Per Michael

Sikkerhetssjekken er som på en flyplass, så det tar litt tid å lose inn alle. Man merket at det var første dagen, for alt var liksom ikke på plass enda.
For å få postkasse måtte jeg vente i en evighet. De hadde kun EN perm med våre navn i, som gikk på rundgang mellom de i infodisken. Ikke helt godt planlagt. «Dere er jo så mange», sa damen bak skranken. Kanskje ikke så rart?
Fikk endelig  min postkasse og fant så min plass i pressesenteret. Her åpnet jeg min pc og var klar for å gå på nett….MEN det fungerte ikke! Prøvde om og om igjen, i lag med flere andre som ikke kom innpå det trådløse nettverket. Fikk hjelp av en hyggelig jente fra Telia, som lånte meg et mobilmodem. Stort takk til henne og Telia!
Ikke helt god start med andre ord for arrangørene….

10.05.13

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *