Nytt om den maltesiske finalen

Årets Malta Eurovision Song Contest Programledere : Gianluca, Ira & Moira - Foto: TVM

Ifølge en pressemelding som vi har mottatt fra kringkasteren TVM, så kommer Malta Eurovision Song Contest til å by på litt av hvert nå til helga. Som noen av dere allerede kanskje har fått med dere, så kommer showene den 7. og 8. februar til å ledes av fjorårets maltesiske artist Gianluca Bezzina og sangfuglen Ira Losco (husker dere hennes bidrag fra 2002, Seventh Wonder?). Radarparet kommer til å få drahjelp fra TV personligheten Moira Delia.

I tillegg til å få høre samtlige konkurrerende bidrag (20, alt i alt) så kommer årets Junior Eurovision Song Contest vinner, Maltas egen Gaia Cauchi til å opptre under sendingen. Det samme gjør både årets sveitsiske og ukrainske artister, nemlig Sebalter og Maria Yaremchuk, som etter alt å dømme kommer til å fremføre sine bidrag. Som om ikke det var nok, så kommer også fjorårets vinner Emmelie de Forest til å gjeste finalen der hun skal fremføre sin nyeste singel Rainmaker for aller første gang (i tillegg til Only Teardrops, vel å merke).

To maltesiske artister skal også bidra med sitt under sendingen – komikerduoen Gorg & Pawlu samt Winter Moods skal by på et lite glimt fra det lokale musikkmiljøet. Vil du ha en variert TV aften og ikke har noen andre planer for helga, så er det bare å benke seg foran PC’en/TV’en og følge med!

-03.02.14-

Kristján

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *