Nok et flott treff og et møte med Carl Espen

Morten Thomassen & Carl Espen - foto : Grethe Braastad
Morten Thomassen & Carl Espen – foto : Grethe Braastad

Et like sikkert vårtegn som årets Eurovision hver mai, var forventingene store foran lørdagens OGAE vårtreff. Ikke minst med årets norske representant Carl Espen som det store trekkplasteret. Til tross for at mange allerede hadde tatt seg påskefri, så var det et imponerende oppmøte på Popsenteret, der nesten 50 medlemmer samlet seg. Med bare et par uker igjen før det braker løs i Kongenes By, var det årets konkurrenter som sto i sentrum på kveldens program.

Vi fikk hilse på vår egen Carl Espen på nært hold, og president Morten Thomassen samt andre kunne stille spørsmål for å bli bedre kjent med stemmen bak Silent Storm. Førsteinntrykket var at Carl Espen tar det meste på strak arm; han er veldig jordnær og ikke minst, utrolig ydmyk og kommer til å være en fremragende musikalsk ambassadør for oss i København, uansett om det blir pallplassering eller ikke. Han ble storbegeistret for sin OGAE Norge t-skjorte i alle fall!

Minst like gledelig var det at han valgte å tilbringe litt tid med oss etter intervjuet og han menget seg med våre medlemmer mens alvoret pågikk – en gjennomgang av årets bidrag. Her skulle det stemmes! At vinneren skulle bli Sanna Nielsen kom neppe som noen overraskelse, men ikke alle innslag i vår topp 10 var like forutsigbare – både Nederland og Israel oppnådde svært respektable plasseringer. Årets Second Chance resultater ble også presentert og det var med stor glede at vakre Linnea Dale kunne utropes som vår representant senere i år med High Hopes. Hele oversikten finner dere her:  Second Chance Contest 2014

Med mye god musikk i form av et tilbakeblikk på ymse danske bidrag opp gjennom årene, samt kunngjøringen av de ti beste danske bidrag var det ingenting å si på stemningen i salen. Og etter å ha mesket seg med et flott utvalg av tapas kunne folk lene seg tilbake og vente i spenning på kveldens loddtrekning; med et gavebord som bugnet over, var det mange som dro hjem fornøyd med fangsten sin.

For de som ikke har fått med seg resultatet etter avstemningen, så er dette de 10 bidragene som OGAE Norge har størst tro på i år:

189 Sverige              12 p
137 Østerrike            10 p
117 Nederland           8 p
100 Danmark             7 p
97   Hellas                  6 p
96   Israel                   5 p
94   Montenegro        4 p
77   Romania             3 p
68   Italia                    2 p
66   Storbritannia       1 p

Hele oversikten finner dere her: OGAE Norway vote ESC 2014

Nok et flott treff å se tilbake på og en aldeles utmerket måte å varme opp til årets Eurovision på. Forhåpentligvis hjalp det litt, slik at lørdag 10. mai ikke virker så langt unna.

17.04.14.

-Kristján-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *