MGP-helg i Trondheim 2024

Den norske Grand Prix-klubben inviterer i samarbeid med Comfort Hotel Park i Trondheim til en forrykende MGP-helg i februar med glitter, glam og bobler!

Kvelden før kvelden
Fredag 2. februar starter programmet kl. 18.00 i lobbybaren på Comfort Hotel Park i Prinsens gate 4A i Trondheim. Det er gratis inngang, og alle er varmt velkomne!
Vi er så heldige å ha med oss DJ Charlie som spiller det du måtte ønske av MGP & Eurovisionmusikk!

Vi får besøk av Hanne Krogh som opptrer for oss. Hanne Krogh er en sann MGP-dronning med hele 6 MGP deltakelser, og 3 ganger på Eurovisionscenen. Bobbysocks med La det swinge i 1985 var Norges første seier i Eurovision.

Hanne Krogh
Foto: Svein Brimi

Tradisjonen tro håper vi at NRK med Stig Karlsen (musikkansvarlig MGP) kommer på besøk sammen med årets MGP-finalister. Artistpresentasjon på scenen og intervju, samt mulighet til å ta bilder

Hotellbaren er åpen til klokken 02.00 med salg av lettere bevertning.

Vorspiel MGP-finalen lørdag

Mathilde SPZ
Foto: Simen Sandnes

Tekstboks: Foto: Simen Sandnes

Vi åpner dørene kl. 14.00 i hotellbaren og DJ Charlie spiller MGP & Eurovision-musikk. Det blir quiz om MGP og Eurovision. Kl. 15.30 kommer Mathilde SPZ og lager fest for oss med MGP-låten Woman show og noen Eurovision party hits!

Salong Perfect stiller med gratis glitter- og hårstyling vedresepsjonen.

Vi bruker lommelykt på mobilen og går samlet i «digitalt fakkeltog» til Trondheim Spektrum kl. 17.30- i år 2020 og 2023 deltok flere hundre personer. Etter MPG-finalen er hotellbaren åpen til kl. 02.00 og DJ Charlie spiller.
Det vil være mulig å få kjøpt enkel bevertning/nattmat


VELKOMMEN TIL EN KJEMPEFEST!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *