LOREEN TIL MGP-FINALEN

Vinneren av Eurovision Song Contest 2012, Loreen, kommer til Oslo Spektrum på lørdag for å opptre i MGP-finalen.  Hun skal stå for et av pauseinnslagene i årets direktesendte finale.

Foto: Eike Roels (EBU)

– Loreen er, i likhet med Alexander Rybak, en av de mest populære ESC-vinnerne de siste 20 årene, derfor er det veldig stas at hun ville komme hit til MGP-finalen. Vi inviterte henne hit fordi vi ønsker å gi MGP-publikummet en ekstra godbit, i tillegg til våre ti knallsterke finalister, sier NRKs prosjektleder for MGP, Stian Malme.
Loreen skal fremføre låta «My Heart Is Refusing Me» som er hennes tredje singel fra debutalbumet «Heal».  
– Loreen er jo dronningen av Eurovision og en veldig travel dame, så vi er utrolig glade og stolte over at hun prioriteter dette. Hun var mitt første ønske som pausenummer, sier regissør for MGP 2013, Tore Sergei Myklebust. Han kan røpe at det blir et suggestivt pausenummer med spektakulære dansere og en Loreen i storform.
– Dette blir rett og slett et dronningnummer, inspirert av Games Of Thrones, sier Myklebust.

Fjorårets vinner
Tradisjonens tro kommer også fjorårets vinner av den norske MGP-finalen på scenen lørdag. Tooji skal fremføre vinnerlåta «Stay» og lover et forrykende show.
– Med hele 10 dansere og 12 korister skal vi gi bånn gass. Det blir utrolig stas og ganske nostalgisk å stå på scenen i Spektrum igjen. Publikum skal få et helt nytt gjenhør og gjensyn av låta «Stay», lover Tooji, som gleder seg til finalen på lørdag.
– Årets finale har så mange dyktige finalister med fantastisk potensiale. Jeg må innrømme jeg har mine favoritter, men det skal jeg ikke røpe. Måtte den beste vinne, sier Tooji.

06.02.13

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *