Lise Karlsnes til MGP

Da er det bekreftet – Lise Karlsnes skal delta i MGP 2012!

-MGP-redaksjonen har lenge hatt lyst til å ha med Lise Karlsnes og endelig har vi fått henne.
Hurra, jubler Per Sundnes. Han er storfornøyd med å få med en av Norges store popdronninger i MGP 2012.
-Dette er toppen av MGP-fjellet! Lise er Norges mest stilsikre og frekke dame, så her kommer det norske folk til å få et fantastisk show, sier Sundnes.

-MGP er jo ett av de få virkelig spektakulære showene, og for meg som artist har det lenge vært en topp hemmelig guilty pleasure å få opptre der, sier Lise Karlsnes.

Karlsnes skal fremføre en låt som hun har skrevet og komponert selv. 

-For meg er det ingen forskjell på å opptre hos Skavlan eller i MGP. Begge er institusjoner som fanger inn den moderne folkeligheten på et mesterlig vis. Som Thomas Seltzer sa på Trygdekontoret i våres, har avstanden mellom folk flest og eliten blitt så og si visket bort. Jeg ønsker selv å ha et bein plantet i begge leire -så da er jo MGP en glimrende arena. Mange tør ikke ta bladet fra munnen, men jeg mener at MGP er i ferd med å bli like relevant som EMA, sier Lise.

Foto: Isabel Watson

Lise Karlsnes er norsk musiker og tidligere vokalist i bandet Briskeby. Bandet solgte 130 000 eksemplarer av debutalbumet  ”Jeans for Onassis” i 2000 og turnerte blant annet med A-ha. Siden da har Lise Karlsnes jobbet med sitt eget materiale. I 2010 debuterte hun som soloartist med singelen ”Forty Nights” under navnet ”Lise Of The Woods”. I høst ga hun ut singelen ”Red Hot” under sitt eget navn, fra albumet ”Dance or Die” som kommer ut i 2012.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *