Lise Karlsnes fikk «Wildcard»!

Søndag kveld ble det bestemt – Lise Karlsnes blir den tiende finalisten i lørdagens MGP-finale i Oslo Spektrum.

Foto: Isabel Watson-Yes! Jeg har fått herlig mye kjærlighet og inspirasjon av å være med i delfinalen i Florø – og nå blir det mer! Hurra!, utbrøt Lise Karlsnes da hun fikk beskjeden fra NRK.

– Jeg har også fått veldig mange positive, varmende og gode tilbakemeldinger etter Florø, og gleder meg stort over anerkjennelsen juryen gir ved å tildele meg wildcard-plassen til finalen, sier Karlsnes.

Lise hadde så vidt rukket å få av seg lørdagens kostyme da hun fikk beskjeden om at prøvene til den norske finalen starter allerede nå på tirsdag i Oslo Spektrum.

-Jeg hadde ingen forventninger til å få komme inn igjen, selv heiet jeg på flere andre som ikke nådde helt opp. Det blir rett og slett superstas å få gjøre låten min en gang til – og det i et fullsatt Spektrum, det blir svært! Det er avsindig kult, jubler Karlsnes.

Plukket ut av en jury

Det var en jury som søndag kveld besluttet at Lise Karlsnes skal delta i lørdagens finale som konkurransens «wildcard».

Juryen besto av Stian Malme (prosjektleder MGP, NRK), Per Ole Hagen (musikkrettighetsansvarlig i NRK), Mats Borch Bugge (musikksjef i P3), Odd Arvid Strømstad (ansvarlig produsent MGP, Eyeworks Dinamo), Pia Basberg (produsent MGP, Eyeworks Dinamo) og Mattias Carlsson (regissør MGP, Eyeworks Dinamo).

Juryen har gått nøye igjennom de totalt 15 bidragene som ikke kom videre til finalen fra de respektive delfinalene. Juryens beslutning er basert på en totalvurdering av de 15 bidragene, med fokus på det musikalske og det artistiske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *