#JoinUs i København dag 5 – Hvor er folkefesten?

Det er mye for fans å ta seg til før og under ESC i København. Vi er rundt 150 medlemmer i Grand Prix Klubben som har kjøpt billettpakker og får oppleve dette på nært hold. I og med at det er to semifinaler som strekker seg over 5 dager vil det bli en hel ferie for mange og mye som kan oppleves. Når det er ESC så er det selvfølgelig Grand Prix relaterte aktiviteter som gjelder!
I Malmø i fjor ble det laget et nytt konsept for Euro Fan Cafe som var veldig vellykket og som er videreført i år. Her er det blant annet talkshows med artistene, konserter og selvfølgelig dansegulv hvor det spilles eurovisjonmusikk til langt på natt. Euro Fan Cafe er åpen for alle og OGAE medlemmer kan få kjøpt ukespass med rabatt.

Det er også mye som skjer rundt i byen sentrert rundt Eurovision Fan Mile som strekker seg fra Rådhusplassen ned Strøget og til Kongens Nytorv. Derfra er det kort vei til båten som tar oss med til Eurovision Island hvor arenaen ligger. Eurovision Fan Mile har tre hovedtema; Barn og unge, bærekraftige grønne løsninger, samt livsstil og toleranse. Midt i ruta på Nytorv og Gammeltorv, ligger Eurovisjon Village hvor det blir folkefest med konserter og annen underholdning. Den 9. mai er det til og med mulig å gifte seg på Højbro Plads! Dette i en av tre egne seremonier som er spesielt arrangert i forbindelse med ESC.

Det er altså mye som foregår i København disse to ukene som ESC står på og for oss fans er det mye å være med på og oppleve. Vi vil de kommende dagene skrive mer om folkefesten og alt vi som fans kan oppleve i Kongens by.

02.05.14.

-Leif-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *