Jenny Skavlan og Erik Solbakken blir det nye MGP-paret

Jenny Skavlan og Erik Solbakken blir det nye programlederparet for Melodi Grand Prix 2013.
Sammen skal de lede tre direktesendte delfinaler og den norske finalen i Oslo Spektrum – i aller beste sendetid på NRK1.

Foto: Henrik Brattli Vold / NRK

-Dette er det desidert største og morsomste sceneoppdraget man kan få som programleder på TV.
Det å få stå midt oppi alt i en sal som koker sammen med selveste Jenny Skavlan, blir fantastisk morsomt, sier Erik Solbakken, som stiftet bekjentskap til MGP-sirkuset i 2010 som programleder for den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i 2010.

For Jenny Skavlan derimot blir dette hennes store ilddåp når det kommer til direktesendinger.

-For en tillitserklæring, og så gøy det skal bli! Jeg er utrolig ydmyk og glad, og nervene er på plass allerede. Selv etter et halvt år med ekstremsport, er dette det mest ekstreme jeg kan gjøre. Men jeg liker nerver, sier Jenny Skavlan. Hun gleder seg stort til å jobbe sammen med Erik Solbakken.

-Jeg har alltid vært fan av ham etter at jeg var gjest i «Krem Nasjonal». Det blir en stor og morsom utfordring å finne vår vri på vert- og vertinnerollen, sier Skavlan, som ikke legger skjul på at hun også gleder seg til MGP-kjolene.

– Min drøm er å få dykke ned i kostymelageret til NRK og redesigne alle de tidligere vertinne-kjolene, som f.eks. den Åse Kleveland brukte, sier Skavlan.

-Vi er veldig glade for at Jenny Skavlan og Erik Solbakken har sagt ja til å være programledere for Melodi Grand Prix. Vi er sikre på at de vil være med på en ytterligere vitalisering av en av våre aller sterkeste merkevarer. Nå gleder vi oss til neste års store musikalske folkefest, sier redaksjonssjef Claus Wiese i NRK.

MGP 2013
MGP-sirkuset setter i gang lørdag 19. januar 2013 med første delfinale fra Steinkjer i Nord-Trøndelag.
Delfinale 2 er i Florø lørdag 26.januar, mens tredje og siste delfinale går av stabelen lørdag 2.februar.
Den store finalen sendes direkte fra Oslo Spektrum lørdag 9.februar. MGP 2013 produseres av NRK
og Eyeworks Dinamo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *