Isabel Ødegård og Tom Hell i MGP

Isabel Ødegård deltar i MGP 2012 med låta ”I’ve got you”, som er skrevet av musikervennen og naboen Thom Hell.

Samarbeidet mellom Isabel og Thom oppstod etter at han flyttet inn i bygården der Isabel bor. – Jeg og kjæresten min har alltid vært store fan av Thom Hell, så etter at Thom ble en god venn og nabo bestemte vi oss for å samarbeide, forklarer Isabel.
Dette er første gang Thom har skrevet en låt for en annen artist. Og etter tre utkast fra Thom, ble han og Isabel enige om at de skulle sende inn låta ”I’ve got you” til MGP-redaksjonen.
-Jeg er kjempefornøyd med låta, som er en slags kjærlighetsbalade, beskriver Isabel.
Hun gleder seg til å vise frem sangtalentet i Melodi Grand Prix. – Det er et flott utstillingsvindu for artister, sier Isabel.

Foto: Hege Bakken Riise/NRK
Foto: Hege Bakken Riise/NRK

Isabel er en populær og mye brukt fotomodell, og er kjent fra musikkvideoene til blant andre Morten Abel og Turboneger. Hun ble som ung sendt på musikerkurs på Toneheim Folkehøyskole, etter å ha opptrådt mye som sanger i ungdomsårene.  Isabel vurderte den gang å satse på musikken, men endte i stedet opp med en suksessfull modellkarriere.  Nå debuterer hun som artist i MGP.

Thom Hell (Thomas Helland) er en singer-songwriter fra Kristiansand. Han har gitt ut fem album og vunnet tre spellemannspriser – for henholdsvis beste mannlige artist og årets populærkomponist. I tillegg til egen karriere som soloartist har han også bidratt på scenen med blant andre Marit Larsen og The National Bank. I vår vant han ”Det store korslaget” på TV2 med Team Thom. Nå debuterer han som låtskriver i MGP.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *