Høsttreffet 2014

Anita Skorgan
Anita Skorgan Foto: Leif Smith

Lørdag 22.11.14 var ca. 50 av klubbens medlemmer samlet til høsttreff på Diplomaten i Oslo.  Denne gangen var Anita Skorgan gjest og vi begynte treffet med intervju og minikonsert.  Hun har en lang karriere bak seg hvor Melodi Grand Prix har vært en stor og viktig del, og vi var veldig glad for at hun endelig hadde mulighet til å komme.  Anita virket komfortabel i vårt selskap og fortalte flere historier og hadde morsomme poenger.  Etterpå tok hun seg god tid til å ta bilde med alle som ønsket det og slo gjerne av en liten prat.

Anita Skorgan og Morten
Blomster og en prat Foto: Leif Smith

Resten av treffet hadde vi en hyggelig og avslappet atmosfære, vi koste oss med deilig thaimat og hadde tradisjonelle innslag som årsmøte, auksjon og loddsalg.  Litt musikk og avstemning hører også med på et treff og denne gangen stemte vi over beste 2. plass internasjonalt de siste 12 årene.  Den suverene vinneren av beste 2. plass siden 2002, mener vi at er Yohanna fra Island som var runner up etter Aleksander Rybak i 2009.

Dette var nok et hyggelig treff å se tilbake på og en god start på ESC 2015 sesongen.  Ting begynner så smått å skje, Makedonia og Malta har allerede valgt sine bidrag og flere nyheter fra andre land kommer stadig inn.  Vi venter i særlig spenning på mer info om vår egen norske Melodi Grand Prix finale som går av stabelen lørdag 14.03.15 i Oslo Spektrum.  Da vil det som vanlig også bli arrangementer i regi av den norske grand prix klubben, så her er det bare å lade opp og følge med!

23.11.2014

– Leif –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *