Høsttreff 2015

DSC00717
Foto: Leif Smith

Lørdag 28. november arrangerte Grand Prix klubben høsttreff på Josefines Vertshus i Oslo.  Ca. 30 personer kom og hadde en hyggelig høstkveld med topp stemning og god mat.  Høydepunktet var da NRKs nye MGP-general Jan Fredrik Karlsen kom og fortalte om planene for neste års MGP.  Men det var også avstemning over beste andreplass i svenske Melodifestivalen på 2000-tallet, Grand Prix quiz, auksjon og loddsalg. Beste andreplass i Melodifestivalen mener vi at er Sanna Nielsen med Empty Room i 2008.

Det vi fikk vite fra Jan Fredrik Karlsen om neste års MGP, er at det blir samme konsept som i fjor med én stor finale.  Finalen holdes i Oslo Spektrum 27. februar.  Det kom inn nesten 1000 bidrag til årets MGP og 10 låter er valgt ut til å være med i finalen.  Jan Fredrik forteller at det er lagt større vekt på sterke låter framfor kjente artister.  Videre har de i år lagt vekt på bredde i sjangre og musikkstiler, slik at det blir mer variasjon og tydelig skille mellom bidragene.  Samtidig understreker Jan Fredrik at når de har valgt sanger i forskjellige sjangre, så er det virkelig gode låter for å representere den sjangeren.

Den nye MGP-generalen er svært engasjert og har en særegen formidlingsevne og enorm energi.  Han vil være god til å promotere MGP og til å skaffe mye oppmerksomhet rundt arrangementet.  Han virket også oppriktig nysgjerrig på klubben og sa at han hadde fått streng beskjed fra folka i NRK om at han må prioritere å stille opp for oss.  Videre kunne han fortelle at han og NRK er interessert i et samarbeid med klubben om å få til gode  stemningsbilder fra salen under finalen 27. februar.

 

Styret med Jan Fredrik
Med styret – foto: Jarle Teigøy
Buffet
Tacobuffet – foto: Jarle Teigøy
Stemning
God stemning – foto: Jarle Teigøy

30.11.15

– Leif –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *