Helena Paparizou & Linus Svenning videre fra Andra Chansen

Linus Svenning & Helena Paparizou - foto: SVT
Linus Svenning & Helena Paparizou - foto: SVT

Årets svenske musikkbegivenhet nærmer seg med stormskritt, finalen i Melodifestivalen neste lørdag. I kveld var siste etappen før artister skal samles til dyst i Friends Arena. Åtte bidrag var med i kveldens Andra Chansen med håp om å overbevise TV-seerne og dermed kapre de to siste finaleplassene. Startfeltet i kveld besto av følgende:

AmmotrackRaise Your Hands
Linus SvenningBröder
J.E.MLove Trigger
State of DramaAll We Are
Ellinore HolmerEn himmelsk sång
Martin StenmarckNär änglarna går hem
Helena PaparizouSurvivor
OuttriggerEcho

Blant kveldens deltagere ser vi to artister som allerede har stått på scenen for henholdsvis Sverige og Hellas i Eurovision-sammenheng, nemlig Martin Stenmarck (2005) og Helena Paparizou (2001 og vinner i 2005). Ingen av dem klarte å nå helt opp i sine respektive semifinaler i år, og dermed fikk de en ny sjanse i kveld for å bevise at de er en finaleplass verdig. Det var bokstavelig talt tøff konkurranse i Andra Chansen, som lot til å stå i rockmusikkens tegn, med ikke mindre enn 3 rockbidrag. Det var Outtrigger som hadde desidert beste sceneshow. Bur på scenen, en vokalist iført Hannibal Lecter-maske og masse pyroeffekter gjorde det hele til en troverdig pakke.

Men bare to kunne gå videre, og det var Helena Paparizou og Linus Svenning som til slutt gikk seirende ut av Andra Chansen og som dermed deltar i den store finalen neste helg i Stockholm.

01.03.14

-Kristján-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *