Duett med hemmelig partner!

Vokalist i Sie Gubba, Petter Øien, skal delta i MGP 2012 med en hemmelig partner.  

– Petter blir skummel i MGP 2012. Han viste med Sie Gubba i fjor at man kan toppe salgslistene ved å delta i MGP. Bare vent å se hva han kommer med i 2012, sier Per Sundnes.

Petter Øien er den ene halvdelen av en duett som skal fremføre låta ”Things Change”.
– Det blir uvant å delta uten den harde kjernen rundt seg, men dette er en utrolig spennende og unik utfordring jeg ikke kunne takke nei til. Det går heller ikke an å ikke bli med og synge en duett med en slik partner. Det er rett og slett en ære, forteller Øien.

Fra å synge seg til finalen med resten av gutta i Sie Gubba i MGP 2011, skal Petter nå stå på egne bein.
– Jeg tror likevel at Sie Gubba-fans vil bli veldig fornøyd. Dette er kun snakk om en fantastisk duett i MGP-sammenheng, og ikke en forsmak på en solokarriere, forsikrer Øien, som går fra å synge på trøndersk til engelsk for anledningen.
– Da er det en større sjanse for at vi vil slå an i Baku også, om vi skulle være så heldige å komme så langt, sier Øien.

Låta ”Things Change” er en countrylåt som handler om nettopp forandringer.
– Dette er en låt som vil treffe som ei kule, og som vil kunne leve lenge etter MGP også. Folk vil nok sette stor pris på den artisten jeg får synge låta sammen med, sier Øien.

 Om artisten:

Petter Øien kommer fra Ler i Sør-Trønderlag. Han er musiker og vokalist i Sie Gubba, som sang seg til finalen i MGP 2011 med låta ”Alt du vil ha”, som lå 11 uker på VG-lista. Albumet ”Alt du vil ha” ble også den tredje plateutgivelsen til gruppa som solgte til gullplate. Øien har også spilt i Too Far Gone sammen med sine søskenbarn. Han har vært medlem av Sie Gubba siden 2005, og i 2006 slapp han sin egenkomponerte singel  ”Sånn e livet” som ble gruppas store gjennombrudd. Sie Gubba er ett av landets mest-turnerende countryrock-band som til sammen har gitt ut 8 plater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *