Å FOR ET SPILL & LYKKEN ER

For å delta i konkurransene klubben arrangerer, må man være medlem i OGAE-Norway!

Å for et spill 2012!

Vi kjører i gang igjen – tipp årets resultatliste i ESC 2012! Som tidligere år gjelder det å tippe rett resultat i finalen: Du får poeng etter hvor langt unna du er riktig resultat; du får 26 poeng for rett plassering, 1 plass unna = 25 poeng, 2 plasser unna = 24 poeng osv. Det er altså om å gjøre å få mest mulig poeng! Vi bruker EBUs offisielle resultatliste, det vil si ingen delte plasser. De 3 beste tipperne vil få flotte premiepakker i posten!!

Fristen er som før veldig kort på grunn av semifinalene. Dere har 2 dager til å pønske ut en liste etter at begge semifinalene er over! E-posten må være i vår innboks senest klokka 21:00 26. mai! E-postadressen du skal bruke er ogaekonkurranse@gmail.com

Lykken er… 2012

Vær også med på å tippe resultatet i begge semifinalene! Som tidligere gjelder det å tippe flest mulig av hvilke 10 bidrag som kommer seg videre fra semifinalene til den store finalen. Send oss din ”tippeliste” på en e-post til ogaekonkurranse@gmail.com

Tre heldige som tipper flest riktige i hver semifinale vil få en pakke med overraskelser. Blir det flere enn 3 som tipper flest riktige, foretar vi en trekning over hvilke 3 som vil motta premier.
E-postene må være kommet i vår innboks innen 22. mai klokka 21:00 for semifinale 1, og innen 24. mai klokka 21:00 for semifinale 2.

Lykke til alle sammen!

08.05.12
Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *