ESC 2015 – Dag 5

I dag har deltakerne i første semifinale sin andre sceneprøve med påfølgende pressekonferanse. Det har vært et skikkelig maraton, men østerrikerne er gode og profesjonelle arrangører og det er imponerende å se hvordan apparatet rundt fungerer. Alt er lagt til rette på en god måte for journalister og fans, slik at man kan følge med og holde god oversikt. Det er samme opplegget i morgen for deltakerne i andre semifinale og det jo det vi nordmenn venter på i spenning. Første sceneprøve for Mørland og Debrah Scarlett gikk veldig bra på onsdag, men det ble sagt i etterkant at det er enkelte detaljer de ønsker annerledes. De er blant favorittene til å vinne og det er viktig at alt sitter som det skal når det virkelig gjelder på torsdag. Ifølge programmet skal de begynne sceneprøven i morgen kl. 12:25 og pressekonferansen kl. 13:25.

Noen inntrykk fra dagen i dag

 

Russlands andre scenepørve - foto: Leif Smith

Russlands andre scenepørve – foto: Leif Smith

Mye presse som følger prøvene i arenaen - foto: Leif Smith

Mye presse som følger prøvene i arenaen – foto: Leif Smith

Hviterusslands pressekonferanse - foto: Leif Smith

Hviterusslands pressekonferanse – foto: Leif Smith

Foto session med Armenia - foto: Leif Smith

Foto session med Armenia – foto: Leif Smith

15.05.15

– Leif –