Mørland og Debrah Scarlett til Wien!

Mørland & Scarlet vinner

Mørland & Debrah Scarlett – foto: NRK/Julia Naglestad

Grand prix klubben gratulerer Mørland og Debrah Scarlett med seieren i Melodi Grand Prix 2015!  Vi ønsker dem lykke til i Wien og er spente på å følge dem på veien dit.  Vi har troen på at dette går veien og håper at de vil gå seirende ut av finalen i Wien 23. mai!

Vi fikk oppleve ett spektakulært show i/fra Oslo Spektrum 14. mars.  Det var en ekstra sterk finale i år og alle deltakende artister gjorde en glimrende jobb.  Dette var et jubileum!  KORK og Tor & Bettan sto for nostalgien og minte oss om grand prix historiens lange og stolte tradisjoner.  Samtidig var det i tillegg et mangfoldig heat med flere forskjellige sjangere og absolutt noe for enhver smak.  Vi fikk til slutt en fantastisk duett som sto igjen som vinnere; Igjen gratulerer til Mørland og Debrah Scarlett!

Nedenfor har vi samlet noen bildeminner fra kvelden.

Jenny Langlo

Jenny Langlo – foto: Leif Smith

Ira

Ira Konstantinidis – foto: Leif Smith

Erlend Bratland

Erlend Bratland – foto: Leif Smith

Karin Park

Karin Park – foto: Leif Smith

Marie Klåpbakken

Marie Klåpbakken – foto: Leif Smith

Alexandra Joner

Alexandra Joner – foto: Leif Smith

Marie Klåpbakken Mørland & Scarlet Raylee Staysman & Lazz26.03.15

– Leif –